Licho napisał:
Rozdzielczość ma taką jak tu, tj: 640x400 px.
Bo ja zawsze robię w rozdzielczości 1600x1200. Więcej pola do popisu wtedy mam.
Ano, to akurat fakt.
A ta planeta wygląda genialnie. Efektami jakimiś ją robiłeś?
*Jeśli czarodziej mówi, że rzuci na coś okiem, to równie dobrze możesz go rozumieć dosłownie.
* "Wiedział, że śmierć nie rzuca się na odważnych; staje tylko naprzeciw nich jak zły pies i patrzy zielonymi oczyma: czy nie zmrużą powieki?"
Hmm.. niech se przypomnę. Tak, szczególnie tą poświatę, ale to w Photoshopie robiłem. W Gimpie jeszcze efektów nie ogarniam xD.
A na dziś przedstawiam, to co zrobiłem wczoraj, czyli:
Średnioweczne Karteczki z dodatkiem Fantasy
oraz jedno coś, co powiem szczerze nie wiem jak to zrobiłem w gimpie . Szkoda, że tak dawno to było.
Dwa z moich rysunków. Na pierwszym Ciri z Wiedźmina, a na drugim ptakoczłek.
*Jeśli czarodziej mówi, że rzuci na coś okiem, to równie dobrze możesz go rozumieć dosłownie.
* "Wiedział, że śmierć nie rzuca się na odważnych; staje tylko naprzeciw nich jak zły pies i patrzy zielonymi oczyma: czy nie zmrużą powieki?"
Daj, daj, jestem ciekawa.
A teraz coś z Gimpa:
Hmm.. ile lat już w tym siedzisz? No musze przyznać że fajny obrazek. Szczególnie podoba mi się ta krusząca się wyspa. (Zrobisz mini-totoriala dla głodnego początkującego?)
Witam ponownie Tym razem przedstawię listę, długą liste moich rysunków
Będziecie mogli każdą oceniać
1. Zrobiona na zlecenie koleżanki
2. Cyklop
3. Gadające drzewo na moczarach
4.Obserwator
5. Dziewczyna z CD-Action
6. Nazooma Pierwocina - To był mój początkowy zamysł na Nazoomę, czyli o świecie zamieszkanym przez rozumne Owady
7.A to ja nie wiem co
8. Syrenka Prawdopodobieństwo że zobaczycie podobne w Google grafika jest spore ^^
9. Koleżanka
10. Młode smoczysko
11. Vampir
Genialne! ^^ Rysujesz węglem czy to skany tak wyszły? A to 7. to jest jakiś wielki przedwieczny. ^^
Jeśli o mój bazgroł chodzi, to to jest góra a nie wyspa. xD Siedzę... no nie wiem w sumie jak to liczyć, bo rysuję to praktycznie od jakichś 10 lat, ale prace w gimpie (takie konkretne i rysowane, a nie fotomontaże czy coś) można chyba policzyć na palcach. A ten tutorial to ma być coś podobnego do tej zaśnieżonej doliny? ^^